söndag 2 augusti 2015

Ujujuj fader vår...

Jaaa som ni förstår så har D glömt kompassen hemma, men nu har det blivit tydligt att även språkörat är lämnat hemma :-P.
Vi har lärt oss att betala heter pagar (kan vi få notan o annat "tjafs" har "vi" också koll på), men D drog till med padre (fader) istället när han var i Navelgas utan en övervakande husru. Hahaha, hans min när han stolt beskrev sina kunskaper och jag översatte...

Ikväll åt vi en meny "a la dia", dagens meny, där vi inte förstod ett ord av den och vi sa att det var lika bra att köra all in och chansa och ha lite kul. För 12€ per person fick vi in 4 rätter och en flaska vin (rioja) och varmt nybakt bröd. Maten var en kikärtssoppa med sting, min favvo, paprikor med "gegga", gott även det, tunt skivad kotlett(?), färska hemgjorda pommes och sallad, klart godkänt, och en rispudding som bäst beskrivs som kall söt risgrynsgröt toppad med kanel. Gott även det, men fick mig att tänka på jul 8-). Tvungen att lämna vin, tror inte dom körde doggybag på det.

I morgon blir det morgonjogg och sedan Navelgas för oss båda, blir invigning av tävlingarna i morrn och det vankas lite festligheter.

Inga kommentarer: