torsdag 6 augusti 2015

Omkörning

D är vidare i 2-, och 3 manna, och i herrklassen gjorde han två bra heat av två, men precis när han skulle köra hem ropade dom upp att det skulle bli omkörning av sista heatet som idag på morgonen. Varför vet vi inte, någon har väl lagt in en protest, så det är bara att hoppas att formen håller i sig och att han gör ett nytt bra heat idag. I båda heaten vaskade han fram alla korn på ett lugnt och stabilt sätt, det är mycket tidspålägg per tappat korn, så det gäller att vaska både snabbt och safe.

Vädret igår var fint, blå himmel och varmt och skönt, men det skiljer ganska många grader mellan Luarca (kusten) och Navelgas (som en gryta bland bergen), så D har haft över 30 grader när han tävlar och jag har väldigt behagliga 25.

Idag ska vi byta hotell, och det hade vi planerat, bara för att få testa lite olika, och för att nästa hotell ligger direkt i hamnen. Nu är hotellet vi bor på så bra att vi hade kunnat bo kvar om vi vetat det vi vet nu, men nästa kanske är ännu bättre, vem vet. Vi kommer iaf att gå in och ge Hotel Dabeleira toppbetyg på tripadvisor, det är de klart värda. Rent, snyggt, fräscht!

Stranden i Luarca
Paella

Inga kommentarer: