måndag 10 augusti 2015

Hemma igen

D blev som bäst 11, och det var i 2-manna laget. Jag tycker han gjort det bra, men jag tror att han ville lite mer än det.

Vi kom hem sent på lördagen till hotellet (ca 21) och då var det fullt ös på byn vilket gjorde det stört omöjligt att hitta parkeringsplats. Tillslut fick vi ställa oss på allmänna utanför byn vilket gjorde att vi hade en rask 15 minuters promenad till och från hotellet.
Vi gick ut och åt en lyxig middag, det blev skaldjur av olika former tillsammans med ett gott vitt vin som fick avsluta vistelsen i Spanien.
Söndag morgon ringde klockan 5.20, det blev en snabb dusch och iväg till bilen och 35 mils körning tillbaka till Bilbao. Det gick lika smidigt att åka dit som det hade gjort att komma fram en vecka tidigare.

Flyget gick 13.55 och efter mellanlandning i Bryssel så landade vi på Bromma kl. 19.20. 22.10 checkade vi in i Sifferbo. Väldigt smidigt må jag säga!

Måndagen har gått åt till att tvätta, handla och hälsa på farmor, ja och den obligatoriska morgonjoggen såklart :), idag i Mellsta med Kristina. Två dagar semester kvar, allvaret börjar på torsdag igen!

Inga kommentarer: