måndag 17 augusti 2015

Soligt och bartömning :)

På hemväg från Spanien kom vi fram till att vi inte behövde köpa något på taxfree utan vi bör försöka få till en bartömning hemma istället. Skåpet med varor från olika resor är överfullt. Vi kom fram till att redan på fredagen efter hemresan bjuda hem ett stort antal byvänner och på enklast möjliga sätt. Sagt och gjort, Facebook är bra till mycket, bl.a lyckades jag bjuda in ett väldigt stort antal av både vänner och bekanta till "Mingel, bar och skåptömning". Vi bjöd på Dennis hemgjorda öl och alla flaskor vi kunde frambringa, samt bullens pilsnerkorv som ätbart. :)
31 personer hittade hem till oss, och vi höll oss ute och stående vid bardiskarna hela kvällen, tycker själv att det blev en rolig och lyckad tillställning.

På lördagen vaknade vi i skaplig tid (8.00) trots fredagens eskapader, vi städade snabbt och samlade ihop allt skräp och åkte till tippen direkt. Vid 10.00 hade vi hunnit med att städa klart, äta frukost, åka till tippen och handla allt till helgen! :-D
Resten av lördagen var fantastisk, strålande sol, inte ett moln på hela dagen vilket innebar att i år blev det sommar på en lördag! ;-)

Söndagen var betydligt svalare, så fort solen gick i moln blev det riktigt kallt. Hämtade farmor vid 13 och gjorde bl.a. kålpudding, efter maten gick vi över till grannarna och kikade lite, för farmor hade hört talas om deras "truttstuggu" och har pratat om den varje gång hon varit hit, så nu fick hon se den, men vi kunde inte titta in för det hade blivit allt för lång promenad på gräset. Kl 17 skjutsade jag hem henne igen och jag hoppas att hon fick en bra dag.

Nu är det måndag morgon och jag laddar för första hela arbetsveckan efter semestern, hej å hå….


Avslutade söndagskvällen i salan med grannarna. En sala är en typisk Thailändsk "byggnad".

Inga kommentarer: