söndag 7 oktober 2007

Hemma från Hufvudstaden

Sådär ja... då har man avverkat en skön helg i Stockholm, och det är lika skönt att vara hemma igen. I stan passade vi på att tillsammans med lilla bror och hans fru gå på Cirkus och se Rivierans Guldgossar på lördagen, en teater musikal som gjorde att munnen log brett från öra till öra i några timmar. Som bilderna innan visar så passade vi på att lyxa till det rejält med lite anklever paté och äkta Champagne, Pol Roger tror jag den hette, i pausen. Mumma smakade det.
Efter föreställningen gick vi till en italiensk restaurang på Storgatan som heter Chiao Chiao och där åt vi pizzor som var himmelska. Vi fick lov att börja med en fördrink, för det var så in i skogen svårt att välja på deras pizzor :-). Så nu vet jag hur en Cosmopolitan smakar :-D.
Idag softade vi rejält och satte oss rätt sent vid frukostbordet på hotellet, som tur var så hade frukosten öppet ända till 11. Frukosten hade allt vi önskade och lite till, så vi lämnade staden mätta och belåtna, efter att till slut ha hittat bilen, som vi ställt i ett annat parkeringshus än det vi letade i...
Vi stannade en gång på hemvägen, och det var i Barkarby för att våldgästa IKEA. Vi lyckades komma ut utan att någon av oss ruinerat sig, men vi hade en skaplig kasse med oss hem med diverse bra att ha prylar.

Undertiden vi var och roade oss så var barnen hos mormor och morfar, och jag har förhört mig om deras helg, och de tycker båda att det har varit jätteskoj. Det var ju ett tag sen dom var där, så det var nog väldigt roligt med den omväxlingen.

Såå, väl hemma, nöjda och belåtna, klev vi innanför dörren och upptäckte att om det inte varit för alla äckliga råttrester och blodspår här i huset så hade det varit ännu skönare att komma hem.....8-|

1 kommentar:

Anonym sa...

Kanske att ni ska hålla er i lilla Sifferbo i fortsättningen så ni inte tappar bort bilen igen? Eller kanske att ni ska sätta på en sån där röd liten vimpel med långt skaft?