fredag 20 juni 2008

Camping vid öresundsbron i Sibbarp


Ahhh, påbörjade bloggen med foto från mobilen och kom sedan över lite internet och får vila rumpan i 10 minuter.
Det har varit ett j-kla tempo egentligen denna semester, jag har inte hunnit göra något speciellt själv, utan det mesta går ut på att köra bil och serva ungar :-).
Igår hade vi en skön dag i Simrishamn med M. Vi spelade minigolf (hmm, eller heter det bangolf?), kände på det absolut ISKALLA havet och åt glass i massor, avslutade dagen med pizza och film. Vi drog in till M i morse igen för att avnjuta en god och stärkande frukost innan vi drog vidare till Malmö. Väl framme i Sibbarp och campingen så var vi iväg och provianterade inför midsommarfirandet under kvällen. Lite sill, färskpotatis och fläskfilé blir det på menyn. När vi handlat färdigt drog vi ut till mässområdet i Malmö igen, där skateboardparken ligger, för att killarna skulle få leka lite. När vi kom fram utbröt en smärre tornado och skyfall följde, så det bidde inte mer än ett åk innan vi fick lov att åka "hem" igen. Skateparker blir fantastiskt hala och farliga i blötan!
När vädret klarnat upp lite så tog vi en liten sväng runt campingen och till vår fullständiga lycka hittade vi en skatepark (dock ej helt färdigställd ännu), så nu åker grabbarna och nyss servade jag dom med lite vatten. Dom var sjöblöta av svett, så det blev ju helt perfekt, precis vad dom behövde. :-D
I morgon börjar vi vår vandring norrut, ev ska vi först avverka några timmar i någon av skateparkerna, och en fundering är att ta en sväng in i Halmstad och hälsa på Å innan vi fortsätter än mer norrut. Så någon gång under söndagen bör vi anlända hemmet om planen håller i sig. På måndag är det dags att börja slava igen, tror inte att jag ser fram emot det, inte just nu ialla fall, men när jag väl är där så vet jag hur det brukar vara :-)

Inga kommentarer: