lördag 17 september 2011

Vackert väder, loppis och salsa

Vilket väder dagen bjöd på! Även om termometern visade -3 grader i morse så såg man att dagen skulle bli fantastiskt vacker. Blå himmel och sol hela dagen, men det märks att hösten är här. I skuggan är det kallt!
Dagen till ära släpade vi ut allt ur våra förråd och bjöd på loppis. Grannen hade annonserat ut att de skulle ha loppis och fika och vi var välkomna att hänga på. Ja, varför inte när vädret var så fint och alla förråd smällfulla! Försäljningen gick över förväntan och vi gjorde oss en lite förtjänst, skönt! Samtidigt passade vi på att få förrådet i Snickargårn städat när vi väl skulle in med allt igen, så det känns betydligt bättre nu än innan. =)
Väl hemma igen börjar förberedelserna inför födelsedagsfirande i morrn, det är J:jr som blir 14. Har för skojs skull testat att göra en salsa på paprika, lök, tomat och hemodlad chili + lite annat smått och gott, smaskens va gott, och det bränner härligt i munnen... måste nog märka skålen i morrn med "stark" så inte åldringarna får slag... OM det finns nått kvar tills i morrn vill säga... =)

Inga kommentarer: