lördag 15 maj 2010

Vilka är det som går och går....

Oj va duktiga vi har varit. Till att börja med så har vi gjort Stockholm by foot och för det andra så har vi inte gått vilse en enda gång, även om det utanför kaknästornet kan verka som det när vi var ute i "skogen" och irrade ;-). Vi var ju bara tvungna att kolla in läget runt tornet.
Känns onödigt att vi kostade på oss tunnelbane remsor... :-P.
Vi gick från gärdet till kaknästornet, riksidrottsmuséet, fika på Djurgården, promenerade vidare till storkyrkan i gamla stan och sedan till stadshuset. Vi gick på kungsholmen, tog vätskepaus vid kungsbron och kollade in en affär med kläder innan vi tillslut bestämde oss för att vi var mycket hungriga. Det fick bli Mongolian på Sveavägen, multo bene. Magen stod ut som en ballong!
Förresten, på torsdag kvällen åt vi på ett ställe som heter Vapiano på Sturegatan. Jag rekommenderar det stället, man hänger med när dom gör maten framför en. Nya fräscha pannor för varje rätt, skapligt bra priser. Helt godkänt! :-)

Tittar ut nu så här på morgonen och solen har orkat igenom molnmassorna, ett mycket gott tecken. Idag ska vi promenera in till staden via Karlaplan, vi ska testa om vi hittar utan karta idag, gör vi det så har vi nått nya vidder ;-). Känns som man börjar hitta lite lagom här nu, riktigt kul faktiskt. Har aldrig vågat gå, speciellt när man har haft barn med sig och man inte vet hur långt det är mm. Men efter idag så... :-D.

Nu ska vi slänga i oss en liten frulle sen blir det staden, få se vad vi hittar på, ev ett besök på Globens tak, ska vara häftig utsikt därifrån, och vädret ser ut att kunna hjälpa oss se en bit.

Inga kommentarer: