fredag 6 maj 2016

Frantzén

Fotograf KEriksson
Macaron med anklever, sköljs ner med champagne
Spöfångad röding med osietrakaviar
Chawanmushi: blomkål, tryffel mm
Halstrad levande pilgrimsmussla med fingerlime och granskott
Friterad havskräfta, torkat ris, majonäs på klarifierat smör
Hängmörad mjölkko med kalix löjrom och ål
Satio tempestas, 57 olika ingredienser

Marulk med jästa gula ärtor, lagrat grisfett och hasselnötter
Grillat bröd med gudomligt smör
Pärlhöna med murklor
Grillat vårlamm med glaserad sparris och sjögräs bl.a.
Romrussinglass med råriven fryst anklever
Glasrabarbersorbet med soltorkade jordgubbar och rosépeppar
Svensk "Fika", massa godis
Vinlistan

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det såg ju minst sagt ätbart ut! Trevligt. /Anders

Mor o far sa...

Härligt med husmanskost!

Pappa C sa...

Jag såg det inte först men det är ju reskamraten KrisTina som tagit bilderna. Fantastiskt bra men jag hittar inget ställe att berömma henne offentligt så jag hoppas många läser din bogg med kommentarer.