lördag 22 januari 2011

Näst intill repris

Pastadegen ligger i kylen, ännu en gång denna vecka. Ska bli pesto och lax till den idag. Mums! Just ja, tiramisu gjord ännu en gång denna vecka OCKSÅ! Måste bara testa med andra smaker än amaretto! Idag päroncognac på ena halvan och Dooleys (dumle) på andra halvan. Ska bli spännande att smaka.
Idag har vi avverkat närmare 5 timmar i snickargårn. Vi fick ut hallgolvet och jag har knackat tegel runt vedspisen i köket. Vi har inte bestämt ännu om vi ska behålla den gamla vedspisen eller investera i en ny. Vedspis blir det iaf definitivt!
Nu är det enbart lite lite rivning kvar i badrummet, innan vi kan börja "bygga" och börja gå åt rätt håll, där måste vi dock invänta rörmokaren innan vi kan gå vidare, eftersom vi måste bort tillfälligt med elementet. Vilken tur att rörmokaren kommer i morrn da! Fast bara för att kolla in läget, så vi vet hur vi går vidare och för att han ska se hur mycket jobb det blir för honom. Annars i det stora hela så hänger mycket just nu på elektriker och rörmokare för att kunna gå vidare på ett effektivt sätt. NAJS!
Tror jag ska lyxa till kvällen och slå upp ett glas rött! CU folks! =)

1 kommentar:

MrsAllan sa...

Här har dom slutat sälja päroncognac...:-(
Hoppas det smakade gott, både päroncognac och dooleys är ju gott, men sött.
Ha det så bra